16 Kasım 2014 Pazar

KİRALIK EŞ (WIFE FOR HIRE) - CHRISTINE BELL


Bu kez size bahsetmek istediğim kitap Nemesis Yayınları'ından çıkan sevimli bir aşk romanı Kiralık Eş. Christine Bell'in yazdığı roman klişe bir hikayeyi konu alsa da kolay okunurluğu sayesinde puan topluyor.

Bu romanı neden aldığım hakkında doğrusu benim de net bir fikrim yok. Ön okuması eğlenceliydi, adam güzeldi, köpekler güzeldi, diyaloglar güzeldi derken on tl gibisinden fiyatını da görünce içimdeki kitap canavarı ortaya çıktı ve kendimi bir anda Kiralık Eş'i sepete eklerken buluverdim.

Kitabın adından da anlaşılacağı üzere çiftimiz gerçek bir çift değil. Aslında birbirlerini doğru düzgün tanıdıkları bile söylenemez. Erkek karakterimiz über, süper,  yakışıklı, zengin bir tip iken kızımız ekonomik anlamda tam bir dar boğaza saplanmış iyi yürekli, neşeli bir kız olan Lindy. İkili bir araya geldiğinde tahmin edilebilir üzere olaylar gelişiyor.

Doğrusunu isterseniz kitap çıtır çerez tadında denilen kitapların başını çekiyor. Herkes çok hızlı arzuluyor, aşık oluyor ve işte mutlu son diye olay bağlanıyor. Eğer kitabı alırken fazladan en ufak bir beklentiye girerseniz pişmanlıktan sürünebilirsiniz çünkü kitabın kafanızı boşaltmaktan başka vaad ettiği hiçbir şey yok.

Kitabın sayfa sayısı 344 olsa da aralıklı basım ve devasa büyüklükteki puntoları aslında kitap boşmuş gibi bir hissiyat yaratıyor. Olumlu mu olumsuz mu siz karar verin ama Kiralık Eş için yapabileceğim en doğru benzetme Harlequin kitaplarına benzediği yönünde olabilir. Hiç düşünmeden okunan, çabuk biten bu romanı sadece ama sadece türünün çok severlerine önerebilirim.

Herkese Keyifli Okumalar...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...